Fikapaus

Våra vattenautomater


Vi har vattenautomater som ger dig friskt vatten på jobbet med minsta möjliga hantering! Vi har vattenautomater för alla behov som kan finnas på en arbetsplats, t ex med eller utan kolsyra, som fristående eller inbyggd samt i olika material och utföranden. Gemensamt för dem alla är att de ansluts till befintliga vattenledningar och den manuella hanteringen blir obefintlig.

Vårt koncept blir miljöeffektivt eftersom automaterna använder sig av vatten som redan finns på arbetsplatsen. Vattenautomaterna har också olika effekt och kapacitet och det är viktigt att anpassa maskinen till behoven. Speciellt ska effekten vara tillräckligt hög så att vattnet hinner kylas allteftersom. Våra vanliga avtal innefattar att kolsyretuben byts 2 gånger per år vilket oftast är fullt tillräckligt.


Vattenautomat i trä

Futureline är vår nya designmaskin som har kolsyresatt och naturellt vatten, vilket är renat och kylt. Futureline går att få i träslagen ek, bok och björk. Samt även i färgerna vitt och svart.

Inbyggd vattenautomat med renat, kylt, stilla eller kolsyrat vatten

Våra inbyggda vattenautomater kan installeras var helst det är möjligt. Ett underskåp till en diskbänk är ofta en lämlig placering. Olika kranar finns som tillval.

 

Kontakta oss så berättar vi mer om våra automater och om vilken modell som skulle passa er arbetsplats.