Fikapaus

Vårt kaffe

Caféino har vuxit fram ur drömmen att göra ett kaffe utöver det vanliga. En dröm som vi nu har förverkligat i form av fyra utsökta kaffesmaker för espressokaffe och ett KRAV-märkt bryggkaffe av hög kvalitet. Förutom våra egna smakrika kaffesorter från Caféino kan vi erbjuda er möjligheten att ta fram era egna kaffesorter, det kan bland annat vara kravmärkt eller som en egen förpackning både för arbetsplatsen eller som present till era kunder. Vi utgår ifrån era behov och smaker för att kaffet skall smaka precis såsom ni vill ha det. Nedan kan du läsa mer om vårt egna kaffe från Caféino genom att klicka på förpackningarna.

 

Tentazione

Italienska arabicabönor för bryggkaffe

Våra italienska arabicabönor lämpar sig mycket bra för den som gillar vårt vanliga bryggkaffe. Kaffet smakar fruktigt och elegant med angenäm syra.

(100 % arabica)

Celeste

Kaffebönor allround

Kaffebönor med stort arbetsområde. Smakar fruktigt, blommigt med sötma och viss kryddighet. Smaken är välbalanserad och ger gott kaffe av alla typer. För en kaffemaskin som enbart har en bönbehållare är detta idealiska kaffebönor.

(70% arabica, 30% robusta)

 

 

Sogno – Fairtrade

Fairtrade kaffe för espresso

Kryddigt och fylligt fairtrade kaffe med balanserad syrlighet. För dig som vill ha en böna som ger välsmakande espresso samtidigt som man kan få ut ett bra kaffe med crema ovanpå.

(40% arabica, 60% robusta)

Rivelazione

Espressobönor med hög andel robusta

Fylligt och intensivt med eftersmak av mörk choklad. Espressobönor av högsta kvalitet för dig som vill ha en riktig espresso helt enkelt.

(20% arabica, 80% robusta)